Higijena i tehnologija namirnica animalnog porekla

  • ПОЧЕТНА
  • О НАМА
    • Организација
    • Наставници и сарадници
    • Историјат
    • Галерија
  • НАСТАВА
    • Консултативна настава
    • Интегрисане академске студије
    • Специјалистичке академске студије
    • Докторске академске студије
    • Литература
  • НАУКА
  • КОНТИНУИРАНА ЕДУКАЦИЈА
  • КОНТАКТ

Основе хигијене намирница анималног порекла

ВАЖНА ОБАВЕШТЕЊА!

Предиспитне консултације код проф. др Снежане Булајић

Обавештење за испит у септембарском испитном року

Испитна питања 2023-2024

Предиспитни поени ОХ 2023-2024

 Колоквирање вежби 2024

План и програм за школску 2023-2024

 Предиспитни поени ОХ 2022-2023.

Предавања и вежбе     

  • Blog
  • Department of Food Hygiene and Technology
  • Sample Page
  • Комбиновани вишејезични речник риба и осталих плодова мора
  • КОНТАКТ
  • КОНТИНУИРАНА ЕДУКАЦИЈА
  • НАСТАВА
  • НАУКА
  • О НАМА
  • Основе хигијене хране анималног порекла
  • Почетна
Hestia | Developed by ThemeIsle