Higijena i tehnologija namirnica animalnog porekla

  • ПОЧЕТНА
  • О НАМА
    • Организација
    • Наставници и сарадници
    • Историјат
    • Галерија
  • НАСТАВА
    • Консултативна настава
    • Интегрисане академске студије
    • Специјалистичке академске студије
    • Докторске академске студије
    • Литература
  • НАУКА
  • КОНТИНУИРАНА ЕДУКАЦИЈА
  • КОНТАКТ

Хигијена и технологија меса

ВАЖНА ОБАВЕШТЕЊА!

 

Списак студената ослобођених од практичног дела испита 2023/2024

Обавештење о колоквирању пропуштених вежби

План извођења наставе у X семестру школске 2023-2024

 Списак студената ослобођених од практичног дела испита 2022-2023

 Списак студената ослобођених практичног дела испита 2021/2022 

Испитна питања из Хигијене и технологије меса

Испитна питања из Хигијене и технологије меса I  oд 10.01.2023.

Испитна питања из Хигијене и технологије меса II од 10.01.2023.

  • Blog
  • Department of Food Hygiene and Technology
  • Sample Page
  • Комбиновани вишејезични речник риба и осталих плодова мора
  • КОНТАКТ
  • КОНТИНУИРАНА ЕДУКАЦИЈА
  • НАСТАВА
  • НАУКА
  • О НАМА
  • Основе хигијене хране анималног порекла
  • Почетна
Hestia | Developed by ThemeIsle